GFU - Grunnskole og Faglærerutdanning
3 av 4 - Samarbeid om lokal kompetanseutvikling - Kompetanseløftet
Ønsker du OsloMet som samarbeidspartner i lokal kompetanseutvikling? Her er utdrag fra et webinar om samarbeid i tilskuddsordning for lokal kompetanseutvikling: Mali Norvalls, seksjonsleder ved Grunnskole og faglærerutdanningen informerer om kompetanseløftet.
1 av 4 - Samarbeid om lokal kompetanseutvikling
Ønsker du OsloMet som samarbeidspartner i lokal kompetanseutvikling? Her er utdrag fra et webinar om samarbeid i tilskuddsordning for lokal kompetanseutvikling: Seksjonssjef Bruna Molin Bruce informerer om tilskuddsordningene ved OsloMet.
Åpen dag: Pedagogikk
Lise og Emilie underviser i pedagogikk ved OsloMet, og forteller om ulike perspektiver på hva man jobber med på lærerutdanningen.
Grunnskolelærer – noe for meg?
Studieleder Janne Herseth, forteller om Grunnnskolelærerutdanningen: - trinn 1–7 og - trinn 5–10.
Åpen dag: Barnehagelærer
Tove Lafton snakker om barnehagelærerutdanningen
Åpen dag: Faglærer i kroppsøving og idrettsfag
Pål snakker om studiet Faglærer i kroppsøving og idrettsfag
SAMSVAR: Hvordan motvirke mobbing i skolen
Publisert 2019 Alle elever har rett til et godt psykososialt miljø. Likevel utsettes mange elever for mobbing og krenkelser på skolen, eller opplever å være i et dårlig skolemiljø. I dette Samsvar-seminaret er skolemiljø tema og vi spør: - Hva skal til for å forhindre mobbing i skolen? Ordstyrer: Ingvild Straume fra SK introduserer seminaret...
4 av 4 - Kritisk Tenkning: Margareth Sandvik
Publisert 2019 Del 4 i WORKSHOP KRITISK TENKNING I FORNYELSEN AV KUNNSKAPSLØFTET. Margareth Sandvik (OsloMet) om argumentasjon og hvorfor dette er en del av kritisk tenkning.
1 av 4 - Kritisk Tenkning: Innledning og Erik Ryen
Publisert 2019 Del 1 i WORKSHOP KRITISK TENKNING I FORNYELSEN AV KUNNSKAPSLØFTET. Erik Ryen (OsloMet) ser nærmere på begrepet kritisk tenkning, belyser tre forståelser av dette begrepet i skolen og viser til relevante styringsdokumenter.
2 av 4 - Kritisk Tenkning: Kirsti Marie Jegstad og Erik Ryen
Publisert 2019 Del 2 i WORKSHOP KRITISK TENKNING I FORNYELSEN AV KUNNSKAPSLØFTET. Kirsti Marie Jegstad (OsloMet) tar utgangspunkt i bærekraftsproblemstillinger, viser tre undervisningstradisjoner og belyser kompetansebehov for det 21. århundre. Erik Ryen drøfter ulike forståelser av kritisk tenkning i pedagogikken og i styringsdokumenter.
3 av 4 - Kritisk Tenkning: Evy Jøsok
Publisert 2019 Del 3 i WORKSHOP KRITISK TENKNING I FORNYELSEN AV KUNNSKAPSLØFTET. Evy Jøsok (OsloMet) presenterer funn fra sitt forskningsprosjekt om tilrettelegging for kritisk tenkning i klasserommet.
Kritisk tenkning på tvers av fagtradisjoner
Hva kan fagtradisjonene lære av hverandre i arbeidet med kritisk tenkning? med Kirsti Jegstad. I denne sesjonen skal vi jobbe med teorifundamentet fra samlingene opp mot de ulike fagene og diskutere hvordan vi kan videreutvikle arbeidet med kritisk tenkning i fagene våre ved å bygge på teorier og hverandres fagtradisjoner. Sesjonen er i...